În fiecare an, în preajma Sărbătorilor de Crăciun, poliţiştii argeşeni, în colaborare cu Asociaţia Umanitară de pe lângă Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, oferă cadouri copiilor defavorizaţi.

În ziua de 18 decembrie a.c. poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş s-au deplasat la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sfânta Filofteia” şi Complexul de Tip Familial, situate în cartierul Valea Mare din oraşul Ştefăneşti.

Pentru că nu este zăpadă, iar Moş Crăciun nu putea merge cu sania, a fost ajutat de autospecialele de poliţie să ajungă la cei 200 de copii din cele două centre.

Moşul, ajutat de poliţişti, le-a oferit tuturor cadouri constând în dulciuri şi alte produse alimentare.

Gestul poliţiştilor a fost răsplătit de copii cu un program artistic emoţionant, specific sărbătorilor de iarnă, dar şi cu multă bucurie şi zâmbete sincere.

Moş Crăciun a primit şi el daruri neaşteptate din partea copiilor: desene şi scrisori cu dorinţe sincere, venite din inimă.

Acest eveniment, organizat din suflet şi devenit deja tradiţie pentru poliţiştii argeşeni, reprezintă o mică contribuţie la a aduce magia Crăciunului în sufletele acestor copii.