În cursul zilei de ieri, 12 februarie, polițiștii argeșeni au clarificat, în aproximativ o jumătate de oră de la momentul sesizării, situația a două persoane dispărute.

Prima dintre cele două sesizări a venit din partea unui bărbat din Suseni, care, în jurul orei 18:30 anunța polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu, că socrul său, în vârstă de 80 de ani, nu a mai revenit la domiciliu, după ce plecase în dimineața aceleiași zile, cu animalele la păscut.

În aproximativ o jumătate de oră, după mobilizarea exemplară a polițiștilor și a cetățenilor din localitate, bătrânul a fost găsit pe raza comunei Rociu. Acesta nu a suferit vătămări.

A doua sesizare a fost primită în jurul orei 23:00, când la sediul Secției 2 Poliție Pitești s-a prezentat un bărbat de 44 de ani, din Pitești, care a relatat polițiștilor că sora acestuia, de 45 de ani, persoană cu probleme medicale, a plecat de la domiciliu în jurul orei 11:00, nu a mai putut fi contactată și nu a fost găsită de către membrii de familie.

Polițiștii Secției 2 Poliție s-au mobilizat pentru a o găsi, iar în baza investigațiilor, femeia a fost dată în atenție pe raza municipiului Pitești, fiind găsită în jurul orei 23:30, în zona din centrul municipiului Pitești.

Din verificări s-a stabilit că femeia nu a suferit vătămări și nu a fost victima vreunei infracțiuni.