Astăzi, telefonul mobil este o parte integrantă a vieții tale. La fel cum îți protejezi corpul de răni, este necesar, de asemenea, să ai grijă și de obiectele pe care le folosești adesea. Este într-adevăr dureros să îți vezi telefonul cu zgârieturi sau, mai rău, cu un ecran fisurat. 

Iată mai jos câteva sfaturi despre cum să ferești un Samsung S10 de daunele care pot apărea:

# 1 Folosește o protecție de ecran

Protejarea ecranului ar trebui să fie una din principalele griji pentru că sticla este cea mai fragilă și cea mai scumpă parte din dispozitivul tău. La o cădere ușoară, printr-o manevrare greșită sau chiar din neglijență, acesta poate să se crape sau să se spargă total. Și un display crăpat sau spulberat arată îngrozitor și poate, de asemenea, să ducă la o funcționare defectuoasă.

Pentru a evita acest lucru, este recomandat să folosești o folie din sticlă, alături de o husă, care vor împiedica ecranul să se degradeze și va oferi, de asemenea, o protecție suplimentară. Dacă nu ai deja aceste articole, poți să vezi modele de huse acceptate de Samsung S10 și să alegi ceva care ți se potrivește din toate punctele de vedere – grosime, design, material.

Protecția și de ecran și husa trebuie să fie primele accesorii pe care le cumperi pentru telefon.

# 2 Nu-l lăsa nesupravegheat

De multe ori, din neatenție, poți avea tendința să îți menții dispozitivul în locuri unde nu este în siguranță. Întotdeauna ai grijă să ai telefonul într-un loc potrivit. Dacă este păstrat într-un spațiu accesibil copiilor sau animalelor de companie, fă astfel încât să fie în vizorul tău, pentru a evita surprizele neplăcute.

# 3 Prevenirea zgârieturilor 

Când pui telefonul în buzunar, asigură-te că nu ai monede sau orice alt tip de obiecte acolo, deoarece acest lucru poate duce la zgârierea sau deteriorarea ecranului.

De asemenea, e bine să eviți să îl ții în buzunarul din spate al blugilor strâmți, deoarece există probabilitatea să se spargă sau să se strice dacă te așezi pe el. Oriunde îl pui, nu-l lăsa la îndemâna copiilor sau persoanelor pe care nu le cunoști. 

 # 4 Protejează-l împotriva apei

Apa este recunoscută pentru că distruge dispozitivele electronice. Aceasta poate fi sub formă de ploaie, de la piscină sau chiar la plajă. Și transpirația îți afectează device-ul, de aceea este necesar să fie rezistent pentru a-ți economisi o mulțime de cheltuieli. Din fericire pentru tine, Samsung S10 are această caracteristică, însă pentru un plus de protecție este bine să ai o husă impermeabilă atunci când mergi la piscină.

# 5 Folosește suporturi pentru telefon

Cel mai frecvent motiv pentru care telefoanele cad din mână este faptul că sunt ținute greșit. Prin urmare, este necesar să ai o aderență bună a dispozitivului, modul în care este prins fiind foarte important pentru a preveni căderea. Atunci când ești în excursie sau mergi cu mașina, este bine să ai un suport – fie că este unul auto, un selfie stick sau un grip pentru husa.

Acestea fiind spuse, iată 5 metode prin care poți preveni distrugerea telefonului tău Samsung S10. Urmărind pașii de mai sus, poți sta liniștit atunci când tău trece prin diferite căzături sau lovituri.

 

Sursă foto: pinterest.com