Săptămâna trecută, în articolul Exclusiv. Candidat la primăria Pitești, lăsat fără sprijinul partidului pe care îl conduce vă informam că Dan Hodoș, președintele PLUS Argeș, și candidatul formațiunii politice la primăria Pitești, a primit din partea colegilor un vot de neîncredere. Deși s-a speculat că lucrurile nu stau chiar așa, Dan Hodoș iese pe Facebook cu o postare prin care confirmă cele vehiculate. Redăm o parte dintre cele scrise pe pagina sa personală:

Suntem datori față de cei care cred în noi să acceptăm că am greșit si să nu abandonăm sau să nu uităm ca trebuie sa respectăm cuvântul dat. De aceea, oricât de greu mi-ar fi și oricât de multe regrete aș putea să am pentru lucrurile ce au trecut, vreau să știți că nu voi abandona niciodată lupta la care am pornit împreună. A trecut o saptamana de la votul moțiunii de neîncredere din cadrul filialei Argeș a PLUS, act prin care am fost demis din functia de Presedinte al PLUS Arges. Respect decizia colegilor mei și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a trage toate învățămintele din situația în care m-am găsit. Voi merge înainte și mă voi pune la dispoziția partidului și a fiecăruia dintre voi pentru că promisiunea mea nu a ținut cont și nu va ține cont niciodată de poziția pe care o ocup vremelnic în partid.

În spatele acțiunilor mele au stat principiile care ne-au adus împreună. Cred că este nevoie de noi pentru a schimba în mai bine viața cetățenilor din Pitesti si Argeș, cred că este nevoie de noi pentru a marca un punct de cotitură fundamental în politica românească. Și mai cred că noi, înainte de orice, trebuie să dăm dovadă de echilibru și morală atunci când învingem sau pierdem. În calitatea de candidat al filialei PLUS Argeș la functia de Primar al Municipiului Pitești, așa cum au decis colegii mei din PLUS, vreau să vă asigur că mă simt onorat și îndatorat că am avut ocazia să lucrez alături de oamenii din PLUS la construcția partidului nostru. Sunt mândru pentru ce am făcut împreună atât timp cât am condus filiala județeană Argeș și vă promit că nu voi uita ce a fost bun și voi învăța din ce nu a funcționat. Respect decizia fiecăruia dintre voi și rămân alături, dedicat 100% proiectului nostru, in calitatea de membru si candidat. Ceea ce s-a întâmplat, în ultimele săptămâni, constituie o lecție politică importantă pentru noi toți, dar mai ales pentru mine. Îmi asum greșelile făcute și lipsa de reacție la unele situații pe care nu le-am anticipat.

Dan Hodoș s-a bucurat de simpatia piteștenilor mai tineri și a fost văzut ca un candidat școlit și cu viziuni moderne.