In momentul in care anotimpurile cu temperaturi generoase isi fac aparitia, garderoba trebuie schimbata. Hainele groase pe care le-ai folosit pe parcursul iernii vor fi puse bine in dulap, pentru a face loc articolelor vestimentare lejere, specifice vremii calduroase.
Soarele scoate din casa numeroase persoane care au asteptat zilele senine pentru a lua la pas strazile si locurile preferate. In cazul in care esti pasionata de plimbari linistitoare, trebuie sa stii si care sunt tinutele preferate ale doamnelor si domnisoarelor atunci cand pleaca in parc. Astfel, acest articol iti ofera detaliile esentiale cu privire la outfit-uri abordate in asemenea contexte.

Iata 3 tinute adecvate plimbarilor in parc:

Rochie lejera + pulover cu nasturi sau cardigan

Primavara este momentul potrivit pentru scoaterea rochiilor lejere din dressing. Astfel, tot ce nu ai purtat iarna din cauza temperaturilor scazute, poti imbraca cu succes atunci cand vine vorba despre o iesire intr-o zi insorita.
In cazul in care esti adepta modei si a trendurilor, poti purta o rochie accesorizata usor, pentru ca totusi este vorba despre o plimbare prin parc. In ceea ce priveste incaltarile, poti alege o pereche comoda de balerini care sa iti ofere tot confortul necesar pentru a merge cat mai mult pe jos.
Pentru a avea certitudinea ca nu iti este frig, poti lua un cardigan ori un pulover cu nasturi, pe care sa ii inchizi sau nu. Culorile acestora pot fi unele simple si cat mai inchise, pentru a nu atrage atentia foarte mult asupra lor, deoarece rochia este punctul forte al tinutei.

Jeans + tricou/bluza + jacheta/vesta

Clasica abordare este tinuta formata din jeans, tricou sau bluza si ceva usor pe deasupra, precum o vesta din fas sau o jacheta tot din denim, piele sau material sintetic. Daca te-ai plictisit sa porti aceleasi nuante de sezonul trecut, poti apela la haine in culoarea anului 2020, care, pe langa faptul ca sunt in tendinte, iti vor evidentia trasaturile si te vor pune intr-o lumina favorabila.
La capitolul incaltaminte este recomandat sa porti sneakers, tenisi sau adidasi usori. Daca vremea de afara este mult mai calduroasa decat te astepti, poti alege chiar o pereche de sandale usoare sau espadrile.

Trening + tricou

In cazul in care planuiesti sa iti continui plimbarea si cu o alergare scurta, poti lua din dulap treningul preferat de jogging. Pentru asta, ai nevoie de obiecte vestimentare care sa iti faciliteze miscarea si care sa fie confectionate din materiale usoare.
In ceea ce priveste incaltamintea pe care poti sa o asortezi, cu siguranta este potrivita o pereche de adidasi special conceputi pentru acest tip de sport.

Plimbarile prin parc sunt potrivite pentru a te incarca cu energie pozitiva, mai ales atunci cand vremea de afara tine cu tine. Astfel, specialistii recomanda iesirile cat mai dese cu o companie placuta, pentru a te detasa de problemele cotidiene.
Asadar, acum ca ai aflat cateva tinute pe care le poti aborda atunci cand urmeaza sa iesi in aer liber, tine cont de stilul tau vestimentar si de outfit-urile ce iti ofera lejeritate pentru o experienta cat mai placuta!

Sursa foto: shutterstock.com