Scandal mare în PNL Argeș. Trandafirul discordiei, viceprimarul PSD, Sorin Apostoliceanu, care vrea să se micționeze atât pe partidul care l-a consacrat și de la care a supt funcții extraordinar de bine plătite – PSD, cât și pe bieții candidați PNL, care de o lună se luptă între ei care să fie candidat la primăria Pitești. Și-au făcut poze, unii pe stadion și ce comentarii de galerie și-au luat, alții au postat în apărătorii Parcului Trivale, hop și doamnele recent și prea mult ”retușate” la fățică… ce să mai, numai Feți-Frumoți și Ilene Cosânzene tomnatice. Și vine, domne, Sorin, acest apostol al Facebook-ului să le ia caimacul. După ce Narcis Sofianu, de capul lui, a anunțat că, vezi Doamne, PNL nu se înhăitează cu PSD, în speță Sorin Apostoliceanu ca și candidat, tot azi, câteva ore mai târziu, PNL Argeș dă un comunicat de presă prin care lasă să se înțelagă că nu e chiar așa.

Tiberiu Avramescu, fost sau actual membru al PNL Argeș, că nu mai știm ce e domnul, din moment ce nu mai are propuneri fanteziste, iese pe Facebook cu o postare în care își bate joc de colegii liberali. Rănit în orgoliul propriu de veșnic aspirant la o funcție, Narcis Sofianu, reacționează:

Narcis Sofianu: Dragă Tiberiu, declarațiile mele nu se anulează, ci se completează : deciziile adoptate până acum de partid se referă la aprobarea unei competiții interne între cei patru colegi care s-au înscris. Îmi doresc ca persoana care va candida să fie unul dintre cei patru colegi, însă, dincolo de preferințele personale, voi respecta deciziile partidului și consider că este important să lucrăm ca o echipă.

Comentariile continua :

Nutu Dinu Narcis, dacă tăceai, filozof rămâneai

Narcis Sofianu Nutu Dinu Filozofii nu tac, filozofii argumentează  🙂

Nutu Dinu Când ai venit cu argumente, azi dimineață sau acum două ore?

Tiberiu Avramescu Dimineața: Organizația PNL Pitești refuză orice asociere cu oricare dintre membrii grupărilor din PSD.

Prânz: Voi susține orice candidatură care va fi propusă de Biroul Permanent Național și de Biroul Permanent Județean ale PNL.

Narcis, ți-ai pierdut nu numai demnitatea, ci și logica!

Narcis Sofianu Îți place să jignești , dar ce argumente ai ? Avem o hotărâre de validare a unui pesedist , hotărâre pe care să o respect?! 🙂

  • Negut JoeDacă îndrăzniți să propuneți pesediști de ce nu vă mutați acolo Narcis Sofianu? Sau cine a făcut aceste grozăvii? Mai bine ne lămurim cu cine avem de a face.

Narcis Sofianu Dragă Joe eu am făcut o singură propunere : Tiberiu Irimia, om care nu a mai făcut politică până în anul 2019.

  • Cristi Margarit  Nu ne mai facem bine😁