PSD Argeș a transmis un comunicat de presă prin care se delimitează de declarațiile deputatului Cătălin Marian Rădulescu, declarații pe care le consideră inacceptabile și iresponsabile privind cetățenii români care revin în țară pe fondul pandemiei generată de noul coronavirus.
Mai mult ca oricând, e nevoie acum de unitate, de empatie și solidaritate pentru a trece cu bine peste greaua încercare cu care ne confruntăm. Noul coronavirus reprezintă o amenințare la adresa sănătății și securității globale.

Ca măsură imediată, conducerea PSD Argeș a înaintat Biroului Permanent Naţional al Partidului Social Democrat propunerea de suspendare a domnului deputat Cătălin Marian Rădulescu pe o perioadă de 12 luni din cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Argeş.

Iată și declarația lui Rădulescu privind întoarcerea românilor de peste hotare, care a fost postată pe pagina lui de Facebook și ștearsă ulterior.

„I’ m back ! Cât de criminali puteți fii , diasporezilor Iohanisti și votanți ai dreptei , ca sa ne spuneti ani de zile “ ciuma rosie” și “ m..e Psd “ , și acum sa fugiți din zonele carantinate , ca sa veniți sa îmbolnăviți 14-15 milioane de romani care trăiesc aici in aceasta țara . Ati adus cu voi virusul coronavirus , nu cadouri pentru copiii și familiile voastre , cărora le dădeați telefoane sa voteze cu Iohanis , Usr și Pnl , împotriva “ ciumei roșii “ ; nu v-ati gândit niciun moment “manipulaților “ca aduceti moartea in țara din care ati plecat , mințind ca veniți din alte zone din Italia sau din alte tari , voi care veneați la mitinguri și tipati cât de tare va pasa de țara asta !

Sunt romani plecați din aceasta țara de care suntem mândrii , care sunt responsabili și își protejează familiile din țara și prietenii , dar nu voi 20 % din cei plecați , care de fiecare data când veniți de-abia mai știți sa vorbiti românește , intrati cu ochelari de soare ,pe ochi prin restaurante și spuneti “ come si dice a mămăliga “ ( pe care o mâncați înainte sa deveniți mari smecheri europeni) și apoi mergeați și făceați hore la sectiile de votare ! Acum luați din plin , ca , surpriza ,la putere sunt tocmai cei pe care i-ati votat voi , și acum va repudiaza ca ati venit sa îmbolnăviți toti romanii ! Sau cum spuneau câțiva olteni” smecheri “ ce ati făcut Bobita ? O sa va urască toti romanii , ordinarilor , pentru ca nu prețuiți nimic in țara de unde ati plecat , voi prețuiți mitingurile și pe Iohanis , nu romanii pe care o sa ii infectați și omorâți pentru ca ati fugit din zonele carantinate, unde trebuia sa stați ! Știu ca sunteți liniștiti ,pentru ca in partidul nostru, nu mai are cine sa va combată , unii sunt ocupati cu “ prostii din partid “ , alții cu cei care s-au opus abuzurilor procurorilor și care , au fost condamnati “ la comanda “ nevinovați și care ar trebui sa dispară , iar altele sa își facă imagine pe la emisiuni tv ca vor sa candideze pe la primarii , dar va spun ceva , țara fierbe , partidul fierbe , și la un moment dat și voi și cei care făceați mitinguri la comanda , și cei care v-au susținut , vor plăti pentru fiecare roman mort !Toti veți plăti , romanii din țara “ ciuma rosie “ nu vor uita , ca , știind la ce ii expuneți , ati venit sa ne omorâți bunicii , părinții , copii ! Cine sunteți voi 1 milion de romani ,care vreți sa votați 3 zile , iar 14-15 milioane de romani care stau in țara sa voteze o zi , cine va legitimează pe voi ,care nu plătiți taxe și asigurări in România ,sa hotărați in defavoarea celor care muncesc in aceasta țara , care își plătesc impozitele pe salarii , pe proprietăți și care au ales sa rămână aici și sa își protejeze , traditiile , religia , jocurile și portul popular , mâncarea românească și familia tradiționala , și acum fugiți din zonele carantinate și vreți sa îmbolnăviți un popor , o țara , netrebnicilor ? Credeți , ca dacă ati fost manipulați de niște securiști pensionați , o sa fiți iubiți de romani ? Niciodată . Câți ati fost la mitinguri ? 10.000-100.000 ? Ce putini sunteți ! Romanii nu vor uita niciodată , dacă din cauza voastră vor muri bătrânii nostrii ,părinții nostrii , copii nostrii ! Criminalilor ! Dep Dr Catalin Radulescu , sau cum va plăcea voua și securiștilor “ de peste tot “ “ deputatul mitraliera“”