In contextul crizei povocate de coronavirus, Punkt Net impreuna cu Kaspersky LAB au decis să vină în sprijinul instituțiilor spitalicești cu protectia cibernetica.

Pentru persoanele obișnuite, care respectă legea, coronavirusul COVID-19 este pur și simplu un pericol pentru sănătate. Din păcate, unii cybercriminali percep epidemia ca o oportunitate suplimentară de a lansa un atac cibernetic. În prezent, organizațiile medicale au nevoie de protecția calificată a infrastructurii informaționale ca niciodată.

Profitând de temerile publice răspândite cu privire la COVID-19, phishing-urile au început să folosească subiectul ca un cârlig. Este probabil jumătate din probleme – fără coronovirus, ar fi folosit altceva. Însă luați în considerare ciberneticii oportuniști care atacă infrastructura informațională a instituțiilor medicale, sperând, evident, că, odată cu supraîncărcarea generală a serviciilor IT, vor avea mai ușor acces la rețelele clinicilor.

Credem că într-o perioadă atât de dificilă, lucrătorii medicali nu ar trebui să fie deranjați. Slujbele lor sunt să ne protejeze de coronavirus. Prin urmare, Punkt NET si Kaspersky a decis să faciliteze protecția instituțiilor medicale împotriva atacurilor cibernetice. Oferim licențe gratuite de șase luni pentru soluțiile noastre pentru companiile de îngrijire a sănătății din Arges. Această ofertă se aplică următoarelor produse:

Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced – soluția noastră principală pentru protejarea stațiilor de lucru și serverelor;

Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus – o versiune cloud a soluției pentru stațiile de lucru care vă protejează afacerea fără a plasa sarcină suplimentară pe resursele IT;

Kaspersky Security pentru Microsoft Office 365 – protecție completă pentru serviciile de colaborare Microsoft Office 365;

Kaspersky Hybrid Cloud Security (Enterprise Server) – un produs care vă permite să securizați medii cloud virtuale și cloud.

Pentru a obține o licență, reprezentanții organizațiilor medicale pot contacta direct compania Punkt NET, se arată într-un comunicat emis de catre Punkt NET.