Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Stiri Antivirus oferit gratuit instituțiilor spitalicești din Argeș

Antivirus oferit gratuit instituțiilor spitalicești din Argeș

pub@stiridepitesti

In contextul crizei povocate de coronavirus, Punkt Net impreuna cu Kaspersky LAB au decis să vină în sprijinul instituțiilor spitalicești cu protectia cibernetica.

Pentru persoanele obișnuite, care respectă legea, coronavirusul COVID-19 este pur și simplu un pericol pentru sănătate. Din păcate, unii cybercriminali percep epidemia ca o oportunitate suplimentară de a lansa un atac cibernetic. În prezent, organizațiile medicale au nevoie de protecția calificată a infrastructurii informaționale ca niciodată.

Profitând de temerile publice răspândite cu privire la COVID-19, phishing-urile au început să folosească subiectul ca un cârlig. Este probabil jumătate din probleme – fără coronovirus, ar fi folosit altceva. Însă luați în considerare ciberneticii oportuniști care atacă infrastructura informațională a instituțiilor medicale, sperând, evident, că, odată cu supraîncărcarea generală a serviciilor IT, vor avea mai ușor acces la rețelele clinicilor.

Credem că într-o perioadă atât de dificilă, lucrătorii medicali nu ar trebui să fie deranjați. Slujbele lor sunt să ne protejeze de coronavirus. Prin urmare, Punkt NET si Kaspersky a decis să faciliteze protecția instituțiilor medicale împotriva atacurilor cibernetice. Oferim licențe gratuite de șase luni pentru soluțiile noastre pentru companiile de îngrijire a sănătății din Arges. Această ofertă se aplică următoarelor produse:

Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced – soluția noastră principală pentru protejarea stațiilor de lucru și serverelor;

Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus – o versiune cloud a soluției pentru stațiile de lucru care vă protejează afacerea fără a plasa sarcină suplimentară pe resursele IT;

Kaspersky Security pentru Microsoft Office 365 – protecție completă pentru serviciile de colaborare Microsoft Office 365;

Kaspersky Hybrid Cloud Security (Enterprise Server) – un produs care vă permite să securizați medii cloud virtuale și cloud.

Pentru a obține o licență, reprezentanții organizațiilor medicale pot contacta direct compania Punkt NET, se arată într-un comunicat emis de catre Punkt NET.

Exit mobile version