Vrei sa traiesti o viata mai sanatoasa si mai fericita? Sucurile naturale ar putea fi raspunsul. Desigur, acestea sunt doar un mic puzzle dintr-o mare ecuatie.
Beneficiile potentiale ale sucului natural facut acasa sunt cu adevarat nelimitate. Retetele sunt usor de facut, economisesc timp si ofera cele mai uimitoare recompense pentru sanatate.

Iti poti imbunatati digestia, metabolismul, sanatatea inimii si de asemenea poti sa combati chiar si acneea. Iar acestea sunt doar o parte dintre avantaje.

Nu esti inca hotarat daca cumpararea unui storcator este o idee buna? Iata 5 motive pentru care nu vei regreta decizia cumpararii unui storcator de fructe!

Iar ca sa vin in ajutorul tau, pe biod.ro gasesti informatii utile cum sa alegi cel mai bun storcator de fructe, dar si multe alte informatii utile.

Solutie rapida

A folosi propriul storcator de fructe este o solutie rapida pentru persoanele care lucreaza cinci zile pe saptamana si nu au timp sa mearga sa cumpere sucuri naturale.

In loc sa mananci la un restaurant de tip fast-food, iti poti rasplati corpul cu o bautura suculenta care contine o varietate exploziva de minerale si vitamine.

Doar introdu un amestec de fructe si legume in storcatorul tau si poti sa beneficiezi de un suc sanatos facut chiar de tine!

Economisesti bani

Daca iti cumperi in mod regulat suc proaspat, cu propriul storcator de fructe vei economisi bani deoarece sucurile naturale cumparate din magazin tind sa fie destul de scumpe.

Preturile pentru un storcator de fructe incep de undeva de la 100 de lei, iar fructele si legumele sunt de asemenea foarte iefine.

Daca este sa faci un calcul, iti vei da seama ca vei economisi foarte multi bani facand sucul acasa si poti sa il iei cu tine cand mergi la lucru sau cand faci sport.

Dieta variata

Sucurile sunt o modalitate excelenta de a adauga o varietate mai larga de fructe si legume in alimentatia ta, in special cele pe care in mod normal nu le-ai manca integral.

Cu ajutorul unui storcator de fructe, sucurile devin cel mai simplu mod de a-ti mentine corpul sanatos si fericit.

Obtii multe fibre

Poti folosi pulpa de suc ramas pentru a te asigura ca primesti o doza buna de fibre sanatoase.

Beneficiile pentru sanatate ale fructelor si legumelor se datoreaza partial continutului ridicat de antioxidanti, dar si fibra joaca un rol important.

Multi antioxidanti sunt legati de fibre si sunt eliberati in sistemul digestiv.

Zahar din surse naturale

Cu totii avem ocazional nevoie de un impuls de zahar. Sucul proaspat iti poate oferi o alternativa mai sanatoasa de a zaharului, care poate fi convenabila pentru moment.

Cea mai mare parte a zaharului din fructe este fructoza, iar o cantitate mica de fructoza, de exemplu, intr-un mar nu iti face rau, deoarece o consumi impreuna cu fibra.

Daca sucurile par atragatoare pentru tine, nu ar trebui sa mai stai pe ganduri si ar trebui sa iti cumperi un storcator de fructe imediat!

Informatiile despre magazinele de achizitionare a storcatoarelor de fructe sunt usor accesibile si exista nenumarate carti sau reviste care ofera sfaturi nepretuite despre retete de sucuri naturale.

Pe scurt, sanatatea este cel mai valoros lucru pentru noi toti. Poti exersa obiceiul de a bea sucuri din legume si fructe cu propriul tau storcator. Cu cat bei mai mult, cu atat iti cresti sansele sa te feresti de diferite afectiuni si boli.