Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Politica Sigla PNL, ca o tinichea la gâtul Spitalului Județen Argeș. Liberalii au...

Sigla PNL, ca o tinichea la gâtul Spitalului Județen Argeș. Liberalii au pus însemnul partidului pe o instituție publică

pub@stiridepitesti

Prefectura Argeș a anunțat, în ultima perioadă, mai multe schimbări în sănătatea argeșeană. După ce eterna ineficientă Sorina Honțaru, director DSP Argeș, de numele căreia rămân legate mai multe tragedii, printre care și decesul bebelușilor din 2016, a fost înlocuită cu un cadru militar, în persoana lui Alexandru Guiță, și managerul Spitalului Județean Argeș a fost înlocuit cu un membru PNL – stomatologul Tibi Irimia. Că schimbarea va fi de bun augur sau nu, rămâne de văzut. Deși, în cele două săptămâni cât va asigura interimatul, lrimia nu va avea timpul fizic să conceapă și să implementeze un plan de acțiune real. Că PNL Argeș și-a pus oamenii în funcții, este, pe undeva, de înțeles. Așa fac toate partidele de guvernământ din România, de 30 de ani încoace, dar ce nu este de înțeles, de ce l-au photoshopat pe noul director alături de imaginea Spitalului Județean Argeș pe care au simțit nevoia să pună și sigla partidului? Mesajul transmis pare foarte clar: ”Ciocu’ mic, acum noi suntem la guvernare!”. Să ne așteptăm, oare, ca medicii să fie îmbrăcați în combinezoane galbene, iar pe viziere, într-un colț gravată sigla partidului? Am glumit, dom’ Adrian Miuțescu (n.r. președinte PNL Argeș), să nu o luați de bună, chiar dacă aveți un ego care depășeste scorurile înregistrate de partidul pe care îl conduceți, în Argeș. Și, nu care cumva, la toamnă, când mergeți la deschiderea școlilor, să alăturați lângă fețișoarele elevilor săgeata liberală! Nu de alta, dar speriați școlerii!

P.S Conform Dex: TINICHEÁ, tinichele, s. f. 1. Placă sau foaie subțire de tablă de oțel având diverse utilizări. ♦ (Depr.) Metal de calitate inferioară. ◊ Expr. A fi (sau a rămâne, a ajunge ori a lăsa pe cineva) tinichea = a fi (sau a rămâne, a ajunge ori a lăsa pe cineva) lipsit de orice bun material. 2. Cutie, vas, recipient făcut din tablă. 3. (Depr.) Decorație, medalie. 4. (Reg.) Scândură subțire (de brad). – Din tc. teneke.

Exit mobile version