Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Minciunile directorului de Cancelarie a Prefecturii Argeș demontate cu dovezi de deputatul...

Minciunile directorului de Cancelarie a Prefecturii Argeș demontate cu dovezi de deputatul Ionuț Moșteanu. ”M-a sunat aseară ministrul Bode cu care am o relație foarte bună!”

pub@stiridepitesti

Luni, la Pitești a fost semnat contractul pentru tronsonul Pitești-Curtea de Argeș, al autostrăzii Pitești-Sibiu, în prezența premierului Ludovic Orban și a ministrului Transporturilor, Lucian Bode. In sala de conferințe a CJ, au mai fost invitați ziariști, oameni de afaceri și membri PNL. Relatam ieri despre două incidente petrecute la acest eveniment public, în materialul Deputatul USR, Ionuț Mosteanu, nu a fost primit de liberali la semnarea contractului autostrăzii Pitești-Sibiu. Ziaristă invitată sa părăsească incinta
După apariția subiectelor, prefectul Emanuel Soare, șeful de cancelerie Lucian Ionescu, dar și alți membri liberali au reacționat pe Facebook cu diverse explicații. Ne oprim numai la cele date de cel care se intitulează cu mândrie pe Facebook Director Cancelarie la Institutia Prefectului – Judetul Arges, Lucian Ionescu, care într-un mesaj postat explică ce s-a întâmplat cu deputatul USR Argeș, Ionuț Moșteanu, de nu a fost primit la eveniment, deși face parte din Comisia de Transporturi.

Reamintim că Moșteanu a fost întors de la ușă de liberali. Dar ce spune Lucian Ionescu? Cu subiect și predicat, cel care este Director Cancelarie la Institutia Prefectului – Judetul Arges susține că Moșteanu a fost sunat ÎNAINTE de eveniment de președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu și de ministrul Lucian Bode. Adică, cum ar veni, să-l treacă pe listă. FALS! Moșteanu a fost sunat, dar după ce în sală a apărut rumoarea că i s-a dat cu flit și ziariștii întrebau de ce nu a fost lăsat în incintă. Dovadă stau apelurile telefonice, cu nume și orele la care s-au dat.

Contactat de Știri de Pitești, deputatul USR lămurește: ”Am ajuns la Prefectură mai devreme iar de la intrare mi s-a spus că nu pot să intru. Le-am spus cine sunt și cineva a plecat să verifice, după care a revenit și mi-a zis că a verificat la cancelarie și pe liste există un singur domn deputat. (n.r Dănuț Bica PNL). Lângă mine se afla și domnul Voicu, directorul de comunicare de la Ministerul Transporturilor care a auzit întreaga discuție. L-am sunat pe domnul prefect, nu mi-a răspuns și am plecat, ce mai era să fac, să stau la ușă? Într-adevăr, când mi-am verificat telefonul, pe care îl pusesem pe silent am văzut că au existat 3 apeluri de la domnul ministru Lucian Bode și de la Adrian Miuțescu, dar după ce nu am fost lăsat să intru, nu înainte. Aseară am fost sunat de ministrul Lucian Bode cu care am o relație foarte bună.
Aș vrea să subliniez că Autostrada Sibiu – Pitești, tronsonul pentru care a fost semnat contractul, a început încă din 2014, pe vremea lui Dan Șova și de atunci au fost schimbați 9 miniștri ai Transporturilor. Acum s-au finalizat contestațiile, și mama dacă era minsitru, tot acum se începea.

După cum merg lucrurile, este posibil ca în viitorul apropiat să auzim: ”PNL left the building!” Inclusiv cea a Prefecturii!

Exit mobile version