Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Slobozia intră în era nouă… Are și cu ce!

Slobozia intră în era nouă… Are și cu ce!

pub@stiridepitesti

Comună mare, cu peste 5 000 de locuitori, Slobozia intră în nouă eră cu pași repezi. Așezată în câmpie, exportatoare de cereale, cu peste 700 de fermieri, Slobozia nu este deloc de neglijat. Nici ca și contribuabilă la economie, nici la voturi… De aceea se lucrează la asfaltarea drumurilor, apă și canal, și activitate culturală. Petre Funie, primarul comunei este fericit că, în sfârșit,  au început lucrările pe străzile – Vișinului, Morii, Lunca Dâmbovnicului, Viilor, Liviu Rebreanu, Crângului, Fântânilor, Trandafirului.

Petre Funie: ”Am încercat să asfaltăm și la oamenii mai sărăcuți, noi ne zbatem, dar acum a venit și pandemia asta peste noi. Cel mai rău îmi pare că am sistat activitatea la Căminul Cultural, unde aveam ansamblu de călușari, dar și cursuri de judo. Mă emoționau tare copiii care veneau la cursuri.”

In altă ordine de idei, s-a depus documentația pentru construirea unei săli de sport pentru copiii slobozenilor. Și un sfat, nu uitați de fotbal, cel mai popular sport, hai, că bani sunt ,sunt…

 

 

Exit mobile version