Negocierile duse de actualul viceprimar al Piteștiului, Sorin Apostoliceanu, cu liberalii în vederea unei posibile candidaturi pentru primăria municipiului au stârnit nemulțumiri vădite în rândul social democraților. Cunoscut ca și creația lui Cristian Gentea, șeful PSD Pitești, organizație din care face parte, zvonurile că ar trece la liberali au șocat opinia publică. Nimeni nu se aștepta ca viceprimarul să se debaraseze cu atâta ușurință de oamenii care l-au susținut în funcții cheie. Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, a acordat un interviu câtorva ziariști piteșteni despre controversata posibilă debarcare a lui Sorin Apostoliceanu, în tabăra actualei puteri.

Reporter: Cum comentați posibila candidatură a viceprimarului Sorin Apostoliceanu pentru funcția de primar, din partea PNL?

Ion Mînzînă: Avem cadre pentru toate partidele care vor să aibă rezultate. PNL-ului le putem pune la dispoziție oameni pentru structurile cele mai înalte, poate pentru servicii să nu avem, pentru că aici nu știu dacă ne încadrăm.

Reporter: Vă încurcă sau vă ajută posibila candidatură a lui Sorin Apostoliceanu la PNL?

I.M: Timpul va demonstra că în orice situație noi vom câștiga Primăria Pitești.

Reporter: Dar despre Sorin Apostoliceanu, pe care PSD l-a pus într-o funcție, și care nu a părăsit partidul, când și-a anunțat intenția să candideze pentru un alt partid, ce părere aveți?

I.M: Nerecunoștința e boală grea, nu o să mă aștept acum să facă gesturi, e decizia lui. Il anunț pe această cale că aveam cunoștință de multă vreme de negocierile pe care le-a avut. Imi pare rău că nu a avut bărbăția să vină să spună în față oamenilor care l-au ajutat să ajungă la această demnitate, ce nemulțumiri avea. Ne vom mai întâlni în politică și va constata că este marea greșeală a carierei lui.

Reporter: Dacă nu va fi ales candidat PNL, va merge în echipă cu PSD la alegeri?

I.M: Probabil va alege o carieră independentă sau va căuta un alt partid, dar nu PSD.

Reporter: I veți retrage sprijinul politic?

I.M: Voi accepta orice propunere venită din partea filialei din care face parte, PSD Pitești, decizia le aparține.Trebuia să discute și cu cei care l-au făcut om. Apreciem însă că, în urmă cu câteva zile, și-a plătit cotizația la partid.