Eduard Dima este un politician tânăr care și-a anunțat candidatura pentru primăria Ștefănești, cea greu încercată în ultimele mandate, mai ales în cel al actualei primărițe, când singurele știri care veneau dinspre Ștefănești erau legate de scandaluri, acuze și lamentări. Intr-o scrisoare deschisă, Dima se prezintă cetățenilor din Ștefănești.

Stimați cetățeni ai orașului Ștefănești,

Mă numesc Dima EDUARD Ștefan, am 39 de ani, sunt de profesie inginer, căsătorit și am 2 copii.
Candidez din partea Partidului Miscarea Populară -PMP, pentru funcția de primar al orașului Ștefănești.
Cred că a sosit momentul schimbării in bine a acestui minunat oraș care a oferit acestei țări foarte mult.
În Ștefănești s-au născut făuritorii României moderne, familia Brătianu și tot in Ștefănești a crescut și renumita familie Golescu, într-un Stefănești care este în egală măsură un loc plin de istorie, cultură și oameni frumoși.
Astăzi, din păcate cred ca ne-a ajuns tuturor situația în care se află orașul nostru.
S-a vândut tot ce se putea vinde în ceea ce trebuia să fie Orașul Nostru. S-a vandut istoria, sportul, sănătatea, cultura, terenurile, aproape tot.
S-a dus în derizoriu Instituția numita Primărie, s-a dus in derizoriu tot ceea ce trebuia sa fie transparență în administrație (angajări („decât pe criterii de rudenie sau obligații”), cheltuirea banului public, funcționarea serviciilor din cadrul primăriei, agenda cetățeanului și multe altele), așa cum lipsește cu desăvârșire tot ceea ce înseamnă INTERESUL CETATEANULUI.
După aproape 30 de ani constatăm cu mâhnire totala că singurul interes al celor care s-au perindat la conducerea Primăriei a fost interesul personal si nu cum trebuia să fie, Interesul Cetățeanului, conform Jurământului depus la investire.
Împreună cu dumneavoastră locuitorii orașului Ștefănești, sunt sigur că putem reuși să readucem tot ceea ce înseamnă Administrație, către cetățeni.
Echipa cu care ieșim la luptă in Ștefănești, este formată doar din oameni corecți, sinceri și fără obligații economice sau administrative.
Oameni tineri, oameni maturi, cu experiență în orice domeniu, OAMENI, în egală măsură 35-65 de ani, dar mai presus de orice OAMENI CARE IUBESC STEFĂNEȘTIUL.
Ionut Georgel Sima, Sorinel Marian Radu, Diana Sima, Alin Vlăsceanu, reprezintă doar o parte din echipa noastră, oameni care împărtășim aceleași gânduri legate de dezvoltarea si evoluția orașului Ștefănești și de conceptul de oraș curat și verde, dar in primul rând transparent și pentru cetățean.
Cu inima deschisă, va așteptăm alături de noi, candidații Partidului Mișcarea Populară pentru Ștefănești , să fiți parte a echipei care va reda cetățenilor și orașului tot ceea ce a avut odată și anume, MÂNDRIA .
Cu deosebită stima si respect,
Eduard Ștefan Dima, candidat PMP la Primăria orașului Ștefănești .