Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Politica Video. Cine l-a invitat pe Nelu Tătaru la spitalul Mioveni și de...

Video. Cine l-a invitat pe Nelu Tătaru la spitalul Mioveni și de ce liberalii nu au participat

pub@stiridepitesti

De curând, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a vizitat spitalul Covid de la Mioveni. Deși eram obișnuiți ca liberalii și prefectul Emanuel Soare să-l însoțească, așa cum s-a întâmplat în cazul altor miniștri sau atunci când premierul Ludovic Orban a fost prezent la semnarea pentru Tronsonul 5 al Autostrăzii Pitești-Curtea de Argeș, sau la inaugurarea Muzeului Național Brătianu, de data aceasta ministrul a fost însoțit (ciudat) de Cătălin Rădulescu, deputat PSD, personaj extrem de controversat și a fost primit doar de primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, Nelu Tătaru rezumându-se doar la o întâlnire la Prefectura Argeș cu liberalii și prefectul. După aceste evenimente, departamentul de comunicare al PNL Argeș a simțit nevoia să transmită un comunicat de presă în care ironizau prezența psd-iștilor în cadrul vizitei minsitrului Sănătății. Astăzi, primarul Georgescu transmite o declarație video în care lămurește lucrurile, și anume Tătaru a venit la Mioveni la invitația sa și a lui Rădulescu, prefectul și ceilalți liberali nefiind chemați. Iată, mai întâi, ce spunea departamentul de comunicare atunci și declarația video de acum a primarului.

”În schimb, pesediștii argeșeni, într-o disperare cronică de a capta atenția opiniei publice,  au fugit la Mioveni să se fotografieze cu ministrul Sănătății și să prindă câteva cadre la televiziunile naționale. Deputatul Cătălin Rădulescu, botezat de presă “Mitralieră” și-a descoperit o “prietenie” veche cu ministrul Nelu Tătaru și a dat buzna la spitalul din Mioveni, în timpul vizitei ministerale. Este uimitor că de dragul procentelor, pesediștii, prin deputatul Rădulescu, se dau colegi și prieteni cu ministrul Sănătății. Ba mai mult, pesedistul s-a lăudat prin presă că ministrul a efectuat vizita de ieri la invitația sa. Fals și penibil. Acesta este același deputat care care a spus că “ prin termoscanare se accesează toate datele personale, deci e fără acordul persoanei”. Cum ar spune latinul, quod erat demonstrandum.   

Vedeți oameni buni de ce nu au fost invitați pesediștii la semnarea contractului pentru Tronsonul 5 Pitești-Curtea de Argeș, al Autostrăzii Sibiu-Pitești! Pentru că s-ar fi lăudat că ei l-au invitat pe premierul Ludovic Orban la eveniment. Pentru că ar fi aruncat în penibil un moment de importanță istorică. Aici se vede lipsa de seriozitate a PSD Argeș și strategia ridicolă pe care o folosesc pesediștii; ei nu sunt interesați de proiectele care privesc dezvoltarea județului, ei vor doar, cu orice preț, să apară în poze.”

Ce spune primarul Ion Georgescu:

Exit mobile version