CASA JUDETEANA DE PENSII ARGES ANUNTA URMATOARELE:

A fost afisata o noua serie de bilete de tratament balnear – seria 10, cu date de plecare in perioada 10 – 15 iulie 2020. Pentru aceasta serie, ne-au fost repartizate 263 de bilete in statiunile: 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Ocna Sugatag, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Saturn, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Sovata, Targu Ocna, Tusnad, Vatra Dornei.

Repartitia poate fi consultata la sediul institutiei, cat si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se va face in perioada 7 – 10 iulie 2020, conform planificarii care este anuntata telefonic fiecarui beneficiar.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iunie 2020 (original sau copie).

IMPORTANT!

F Pana la data de 30.09.2020, conform prevederilor HG nr.140/2018, pentru eliberarea biletului de tratament balnear, biletul de trimitere – formular cu regim special, NU mai este necesar.

F Dupa obtinerea biletului de tratament balnear, conform prevederilor Ordinului MS nr.1078/12.06.2020, beneficiarii se vor adresa unitatii balneare prin e-mail sau telefon in vederea obtinerii unei programari, aceasta fiind necesara in vederea efectuarii triajului epidemiologic si obtinerea de informatii necesare cu privire la regulile de distantare sociala, siguranta si igiena ce trebuie respectate in cadrul procedurilor de tratament balnear.