La conferința de presă pentru prezentarea lui Sergiu Buș, finanțatorul FCSB, George Becali, a explicat de ce nu poartă mască, cu toate că și lumea fotbalului a fost atinsă de virus, ce-i drept mai mult în LIGA2.

„Nu fac propagandă împotriva COVID. Doar fac ce spun doctorii mei, de la clinica mea de oncologie. Iar doctorii mei îmi spun că în momentul în care ai mască, îți scade oxigenul, apoi scade și imunitatea. D-aia nu pun mască, ca să nu scadă oxigenul, ca să nu scadă imunitatea. Vitamina C, vitamina D, zinc, le faci pe-astea și ai terminat cu virusul, asta-mi spun doctorii. Iar eu fac ce spun medicii mei.

Dacă doctorii mei îmi spun că imunitatea scade când îmi pun mască, eu nu o pun, pentru că vreau imunitate. Nu poate nimeni să mă oblige. Ce mă interesează pe mine ce spun nemții? Și vreți să vă spun ceva? Nici nu-mi place! Sunt câine să-mi pun botniță? Nu vreau! Chiar dacă mă îmbolnăvesc. A, ca să nu îmbolnăvesc pe alții, da, stau departe de ei, că sunt obligat din punct de vedere civic. Dar nu-mi pun mască!

În plus, eu nu am nicio problemă. Eu mă duc la Sfântul Maslu în fiecare vineri. Dacă mă unge în fiecare vineri cu mirul Sfântului Duh sfințit și dacă mă împărtășesc cu Sângele și cu Trupul lui Iisus, nu mi-e frică nici de 7 miliarde de COVID”

Becali a mai adăugat că din respect civic stă mai departe de ceilalți oameni.

Sursa foto DIGI SPORT