Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a avut o reacție aspră la adresa PNL si a președintelui, după clasarea dosarului 10 August. Voiculescu a postat pe Facebook următoarele:

Dosarul 10 August a fost clasat de DIICOT, nici un șef al jandarmilor sau politician nu răspunde pentru violențele împotriva protestarilor. Rămân anchetați câțiva jandarmi.

Nu se poate așa ceva!
Pute totul de la o poștă și aici nu este doar mâna PSD!

Nu doar PSD l-a făcut general pe secretarul de stat care a coordonat acțiunea! Nucu Marin îl cheamă. Era colonel la 10 august. În Noiembrie a fost făcut general.

Nu PSD a făcut numirile de procurori de rang înalt la mica înțelegere, fără să țină cont de avizul CSM și încălcând MCV!

Nu doar PSD a ascuns până astăzi toate datele referitoare la ce s-a întâmplat atunci în spatele unei “desecretizări” de documente pe care le-au trimis la procurori (procurori care oricum aveau acces la acele documente)!

Toate cele de mai sus au fost făcute inclusiv de PNL și de Președinte!

Iar mizeria asta a fost scoasă acum pentru că e vară, se apropia 10 august și mai e timp să uite lumea până la alegeri!

Câtă sfidare!
Câtă mizerie!

PS Șefa DIICOT și în același timp procuror în acest dosar, doamna Georgiana Hossu, este prietena de familie a colonelului Răzvan Paraschiv, “dirijorul” în alb de la 10 august. Informația este publică, încă înainte de numirea dânsei.