Alianța USR-PLUS Argeș a desemnat candidatul pentru primăria Moșoaia. Este vorba despre Mihai Vatafu, un tânăr om de afaceri și instructor de arte marțiale. „Sensei”, așa cum este cunoscut, are o imagine curată, nefiind implicat în jocuri politice sau de altă natură. Tată a doi copii, Mihai Vatafu a avut în grijă sa sute de copii pe care i-a educat în spiritul onoarei, al altruismul și al decentei în sălile de arte marțiale. De aceea, cunoaște foarte bine că cea mai mare investiție este cea în copii și tineri, ei fiind viitorul comunității. Iata ce a declarat Mihai Vatafu: A sosit momentul ca Moșoaia să se dezvolte, să se modernizeze, să iasă din umbra ultimilor 16 ani în care lucrurile au stagnat.
Cred că e momentul pentru #oameninoi și cinstiți care nu sunt ghidați de „centru” pentru a conduce comuna, oameni care au energie, curaj și cunoștințe pentru a moderniza localitatea.
Nu mai putem aștepta încă 4 ani! Acum este momentul schimbării!
Locuim lângă Pitești, dar suntem încă văzuți precum frații mai mici de la țară!
Noi contăm! Noi, uniți, putem să fim mai buni!
Sunt Mihai Vatafu și vreau să fiu primarul vostru pentru a construi împreună un viitor sigur pentru comunitatea noastră.
Lucrez de la vârsta de 18 ani în mediul privat (de când am început facultatea) și de 12 ani am coordonat echipe de peste 20 de oameni.
Am alături de mine o echipă tânără, puternică și determinată.
Acum este momentul să schimbăm administrația locală în bine, să oprim hoția, nepotismul și cheltuirea fară cap a banului public.
La alegerile Europarlamentare, Alianța USR-PLUS a obținut 24% dintre voturi și cu votul dumneavoastră am reușit să trimitem în Parlamentul European oameni cinstiți și care ne reprezintă cu cinste.
E timpul unei noi generații. Împreună pentru Moșoaia!