Un fost lider de partid, exclus din cauză că nu a putut face echipă și exmatriculat din Facultatea de Urbanism „Ion Mincu” după ce a trimis un memoriu către Ministerul Educației prin care se plângea că materia nu îl satisface și este prea învechită, s-a lansat în cursa electorală pentru fotoliul de primar al Piteștiului, scriu cei de la judecătorul. ro.
Este vorba despre Dragoș Alecsandru, care a activat la USR, un tânăr foarte vocal pe rețelele de socializare, urmând exemplu luminos al altui candidat la primăria Pitești, in speță fostul pesedist, actualul liberal – vicele de roșu, Sorin Apostoliceanu. Dragoș s-a facut remarcat, însă, printr-o postare de zile mari referitoare la Nicolae Dobrin și finanțarea clubului FC Argeș.

Fostul userist a venit cu o „idee” pe un grup de facebook ca toată finanțarea de la Primăria Pitești pentru Clubul FC Argeș să fie redirecționată în alte părți, precum spitalele (lucru absolut imposibil, dat fiind faptul că instituțiile spitalicești sunt în subordinea CJ Argeș).
În acel moment, spre ghinionul său, a intrat în polemică cu câțiva ziariști locali care l-au apostrofat și i-au explicat situația,acesta replicand:„Ce a făcut Dobrin? a dat cu piciorul în minge!”. După acest incident jignitor, colegii din fostul său partid l-au numit în ironie „Dobrin”.

Tot cei de la judecătorul.ro mai spun că pe când era la facultate, plictisit de materie, actualul candidat la primăria Pitești a făcut un memoriu către Ministerului Educației prin care se plângea că materia predată de către cei mai buni arhitecți din țară este de domeniul trecutului. Alecsandru candidează independent la primăria Pitești.