Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Politica Cristian Gentea: ”Am acceptat cu onoare să mă angajez în această cursă...

Cristian Gentea: ”Am acceptat cu onoare să mă angajez în această cursă electorală”

pub@stiridepitesti

După ce PSD a anunțat candidatul pentru primăria Pitești, în persoana fizicianului Cristian Gentea, candidatul social democrat a transmis un mesaj pe retelele de socializare.

Dragi piteșteni,

În ultima perioadă am acceptat o serie de provocări, în special pentru a mă pune în slujba comunității noastre.

Cea mai importantă a fost să mă angajez în cursa pentru câștigarea Primăriei Municipiului Pitești, la propunerea organizației PSD Pitești și ca urmare a susținerii exprimate de un număr însemnat de pitesteni.

Considerând că este de datoria mea să ofer tot ce am mai bun comunității din care fac parte, am acceptat cu onoare să mă angajez în această cursă electorală.

O altă provocare a fost aceea de a intra în mediul online, alături de voi, piteștenii care au cerut acest lucru. Sunt de acord, pentru că este foarte important să comunicăm, să ne cunoaștem și să colaborăm pentru continuarea proiectelor de dezvoltare a orașului.

Așadar, mandatul meu la Primăria Pitești va marca o nouă etapă în viața municipiului nostru și va însemna un răspuns clar și eficient la provocările secolului XXI.

Programul meu electoral și al echipei mele va fi prezentat în perioada imediat următoare, cu convingerea că va acoperi principalele aspecte de interes major pentru comunitate, fiind bazat pe studii socio-economice, pe experiență în management și administrație locală, pe buna credință și loialitatea întregii mele echipe.

Obiectivul nostru este bunăstarea socială a piteștenilor, de aceea propun să trecem la treabă, pentru Piteștiul de mâine.
Cu prețuire, Cristian Gentea, în curând, cu voia oamenilor, primar al municipiului Pitești, a transmis candidatul PSD pe Facebook.

Exit mobile version