UPDATE: În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără drept, întrucât din cercetări s-a stabilit că bărbatul de 45 de ani din Pitești se afla sub incidența unei suspendări a dreptului de a conduce pentru 120 de zile, ca urmare a faptului că a contestat și pierdut în instanță, o sancțiune aplicată pentru depistarea cu aparatul RADAR, în timp ce se deplasa cu mai mult de 50 de km/h peste limita legală de pe sectorul de drum unde a avut loc constatarea, urmată de aceea că nu a predat permisul de conducere în termenul legal, de 30 de zile de la data rămânerii definitive a hotărârii instanței prin care i-a fost respinsă contestația

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au urmărit un bărbat care nu a oprit la semnalul lor, în zona Stadionului Nicolae Dobrin. Acesta a fost urmărit în trafic până pe o stradă laturalnică de la limita dintre Pitești și comuna Bradu, informează Inspectoratul de Poliție Județean Argeș. Bărbatul a coborât din autoturism și a încercat să fugă în zona cu vegetație abundentă din apropiere.

A fost urmărit pe jos de aceiași polițiști, care au reușit să îl prindă. Nu au fost folosite arme și nu au rezultat pagube materiale. Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale care se impun.