După apariția materialului Candidat pentru funcția de primar, folosește copii în campanie,

candidatul USR PLUS la primăria Ștefănești, Mihai Daniel Diaconu transmite un drept la replică pe care îl vom publica integral.

În primul rând vreau sa multumesc redacției ȘtiridePitești pentru dreptul la replică si cu aceasta ocazie am sa îndrăznesc să invit colectivul ziarului online sa urmărească si sa publice greselile si lipsurile noastre autentice pentru ele exista , noi cei din Usr Plus nu suntem cu siguranta perfecți . Asa făcând veti da dovada de seriozitate si originalitate iar reportajele dumneavoastră vor fi si mai mult apreciate , cred eu .

Nu s-a insistat în completarea listei de 17 consilieri cati avem la Stefanesti pentru ca nu sa dam bine la public intenționăm ci sa facem bine , doar în filiala Usr Stefanesti sunt 23 de membri , cei 13 s-au votat dintre cei mai disponibili si mai pregatiti .

Pozele facute celor mici cu tricourile de campanie sunt facute de catre mamele lor seara la o plimbare si tot ele le-au făcut și publice asa cum rezultă si pe pagina mea personala de facebook .
Numele lor sunt : Oancea (Niță) Ana , Oancea Ana Maria Vasilica si Diaconu Monica Elena , după cum vedeți rude de primul si al doilea grad care au acces la materialele de campanie si tricouri daruite de catre mine .
Le puteti contacta oricand si daca este nevoie pot aduce si martori câțiva vecini .

Pinii din curtea bisericii noastre de la Golești sunt încă acolo , multumita Domnului si datorita acelei acțiuni care a scos la lumină faptul că tăierea nu era autorizată si ca domnul (nu pot sa i spun pe numele pe care si l-a auto atribuit pentru ca noi stim ca sfinții nu locuiesc printre oameni) Calinic a luat un reprezentant local Romsilva pentru a-i marca înainte să aibă autorizație , drept dovadă nu a putut să-i doboare .

Nu este pe placul meu si a altor persoane din Satul Golești o persoană care nu ne a ajutat cu nimic de-a lungul timpului dar vine sa dea indicatii , sa pretindă rezultate , sa se odihnească la umbra foisorului făcut de noi , sa calce pe aleile turnate de cetățeni din fonduri proprii , sa dea afara scaunele din biserica chiar daca i s-a explicat că avem enoriași în vârstă care nu rezista in picioare pe toată durata slujbei , sa smulgă tablouri cu învățături bisericești de pe pereți pentru ca nu a fost înștiințat dansul , boierul , cand s-au pus , sa participe in zi de post la Muzeul Golești de peste drum la o nuntă unde era nas d.ul Manu de la Consiliul Județean dar sa nu găsească timp să facă o slujbă si in bisericuța noastră care este monument istoric si sta sa se darame , sa atraga niste fonduri sau enoriași mai multi .

După cum vedeți supărarea si totalul dezacord cu felul în care a ales să slujească acest om sunt fundamentate si de aici i-a venit în mod aproape natural denumirea de „Nimeni” . Pentru ca asa se numeste cineva pe care nu-l vedem participând cu nimic în comunitatea noastră ci doar auzim ca vine sa dea ordine si sa ceara .

Va multumesc din nou si revin cu rugămintea de a face si a publica reportaje/stiri autentice , nu frânturi de adevăr