Două TIR-URI s-au lovit frontal aseară în comuna Bascov. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 40 de ani, din municipiul Sibiu, care conducea un TIR pe DN7, pe raza comunei Bascov, din direcția Pitești către Rm. Vâlcea, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de autovehiculul din fața sa, respectiv față de TIR-ul condus regulamentar în aceeași direcție de mers, de către un bărbat de 44 de ani, din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, fapt ce a făcut să intre în coliziune cu acesta.
În urma impactului, TIR-ul ce intrase în coliziune cu remorca celuilalt, a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autobasculantă, care se deplasa regulamentar din sens opus, fiind condusă de un bărbat de 57 de ani, din Comuna Tărtășești, județul Dâmbovița.

Tot din impact, TIR-ul care a fost lovit din spate, a fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa, (în aceeași direcție de mers), condus regulamentar de o tânără de 21 de ani, din municipiul Reghin, județul Mureș. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului autobasculante, de 57 de ani, din Comuna Tărtășești, județul Dâmbovița (traumatism toracic și abdominal, traumatism cranio-cerebral și ruptură de splină), respectiv rănirea ușoară a celorlalți 3 conducători auto. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, informează Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.