Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Sport Video. Meciul FC Argeș-Botoșani urmărit din tribune de noul sponsor al echipei....

Video. Meciul FC Argeș-Botoșani urmărit din tribune de noul sponsor al echipei. Dică, Mutu și Vlădoiu au fost și ei prezenți

pub@stiridepitesti

Meciul de vineri seara, dintre FC Argeș și FC Botoșani a fost unul spectaculos, cu 5 goluri. Botoșănenii s-au impus la Pitești cu 3-2, marcatorii  fiind: Cîmpanu, Chindriş, Roman iar de la FC Argeș Deac și Năstăsie. După meci, antrenorul Ionuț Badea a concluzionat: ”O primă repriză foarte proastă a noastră. Nu am avut posesie astăzi și nici nu am alergat. E aproape imposibil așa. Am întâlnit o echipă bună, și individual, și ca joc. Prefer să rămân cu repriza a doua. În prima repriză ne-am prezentat slab, am foarte multe semne de întrebare pe care trebuie să le rezolv până la următorul meci.”

La partida de aseară au asistat și foștii jucători ai lui FC Argeș, piteștenii Nicolae Dică (antrenor secund Echipa Națională), Adrian Mutu (selecționer U21) și binecunoscutul Jean Vlădoiu. De asemenea, în tribune s-a aflat și primul sponsor care a semnat cu FC Argeș de la promovare, este vorba despre puternica societate din energie Getica 95. In inregistrarea de mai jos, sponsorul își expune motivele care l-au determinat să devină unul dintre finanțatorii lui FC Argeș. In prezent se duc negocieri și cu alte societăți care sunt interesate de un parteneriat cu nou promovata echipă din Liga 1. Getica 95 este o societate cu capital privat și conform ultimei analize a pieței de profil, societatea se poziționează  în top înaintea E.On Energie Romania și CEZ Vânzare.

Exit mobile version