In 2017, la Spitalul Județean Argeș se năștea un băiețel mult dorit de părinți, pe nume Denis. Doar câteva zile a trăit micuțul, a cărui moarte ramâne încă un mister. Părinții au făcut numeroase demersuri la DSP Argeș, IML, Ministerul Sănătății însă răspunsurile au rămas și mai în ceață.

Mădălina Badea Ciupitu a fost cea care cu suferința mamei care a pierdut cea mai prețioasă bucată din ea s-a zbătut pe toate căile posibile pentr a face lumină în acest caz atât de înnegurat. „Am primit răspunsul de la DSP, unde se arată că au descoperit că nu au curăţat sala de operaţie în data de 3 martie deloc. Practic, între operaţii, ei nu au mai efectuat procedura obligatorie de igienizare. Eu am intrat în sala de operaţie, la cezariană, seara, iar toată ziua, sala aia n-a fost curăţată. Puteam să iau orice. Şi copilul meu a fost expus, şi copilul mamei, care a fost în sala de operaţie înaintea mea şi cei dinainte”, spune Mădălina Badea, mămica micuţului Denis, la puțin timp după decesul pruncului.

După aceste grele încercări și lupte cu sistemul din România, Mădălina Badea Ciupitu s-a hotărât să încerce și altă cale – politic/administrativ, pentru ca aici sunt pârghiile pentru rezolvarea problemelor. Considerând că din poziția de primar ar putea să devină un real ajutor pentru cetățenii comunei de unde provine, Ungheni, unde canidează pentru funcția de primar. Tânăra a acordat ziarului Știri de Pitești un interviu unde și-a expus proiectele cu care se prezintă în fața alegătorilor.

Ce m-a determinat să candidez? Am crescut pe ulițele satului Humele, cunosc fiecare colț de luncă sau pădure și iubesc acest loc unde mă simt acasă.
Mi-as dori sa transformăm această comună frumoasa, Ungheni, într-o comună europeană, să atragem fonduri europene pentru dezvoltarea rurală! Să extindem rețeaua de apă, canalizarea, să branșăm comuna la rețeaua de gaze naturale, să asfaltăm drumurile comunale.
Locurile de joaca sunt vechi și degradate de intemperiile vremii si puținii copii care mai sunt în localitate nu se pot juca în siguranță.

Programe de sprijinire a familiilor monoparentale, a familiilor fără posibilități, să prevenim abandonul școlar în rândul copiilor. Viitorul comunei noastre sunt tinerii și copiii nostri. Știți cât de mult m-am zbătut eu pentru drepturile copiilor, indiferent de vârsta sau mediul de unde provin și vă asigur ca nu voi renunța. Sunt o luptătoare până la capăt.

Desigur, că avem nevoie de sprijinul tuturor autorităților, ale cetățenilor acestei comune dar împreuna putem reuși!
Nu imi place să promit lucruri mărețe pe care ulterior să nu le pot face! Și eu traiesc aici, și indiferent de rezultatul alegerilor voi continua să lupt pentru drepturile noastre și mai ales ale COPIILOR și TINERILOR. Campania electorală va trece dar noi vom rămâne tot aici, tot oameni!