Primarul comnei Rociu, Aurel Bălășoiu, a avut ieri o întâlnire cu locuitorii localității.

Primarul Bălășoiu le-a spus oamenilor din Rociu că mai multe lucruri de construit în comună, căci programul cadastral gratuit trebuie finalizat, proiectele de extindere canalizare și racordare la canalizare trebuie să continue, fiind finalizate sau în curs de finalizare cele din Gliganu de Sus, Șerbănești, Rociu și Gliganu de Jos,. Toate aceste proiecte au nevoie de finanțări, iar finanțările se obțin în echipă cu Consiliul Județean.

Primarul Bălășoiu a reamintit faptul că social –democrații au fost cei care au operat cele mai creșteri salariale la nivelul sistemului sanitar, creșteri care au avut ca rezultat reducerea migrației cadrelor medicale către alte țări,majorari salariale în învățământ și administrație publică, ei fost cei care au operat creșteri ale salariului minim pentru a determina o creștere a nivelului de trai pentru cei mai mulți salariați, o creștere a pensiilor care a dus la majorarea puterii de cumpărare a celor aflați în această categorie.

În Rociu au fost aduse fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere și de utilități publice pentru că oamenii primăriei s-au implicat în atragerea fondurilor și au găsit la nivelul Consiliului Județean o echipă cu care colaborarea a fost posibilă.

Pe viitor mai sunt încă multe de făcut, dar împreună mergem spre civilizație – a concluzionat Aurel Bălășoiu, primarul comunei Rociu.