Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Sport Nicolae Dică: ”Imi pare rău pentru FC Argeș, FCSB se afla într-un...

Nicolae Dică: ”Imi pare rău pentru FC Argeș, FCSB se afla într-un moment dificil”

pub@stiridepitesti

Din cauza infectărilor cu COVID-19, FCSB a improvizat, aseară, un 11 format din tineri U21, dar nici așa FC Argeș nu a reușit să obțină nici măcar un punct, Dennis Man marcând de 3 ori în poarta piteștenilor. Meciul s-a disputat pe stadionul Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu.

Cei 11 jucători U21 folosiți de FCSB cu FC Argeș: Cană, Perianu, Moruțan, Man, Robert Ion, Adi Petre, Simion, George Popescu, Horșia, Ardelean și Pantea. In schimb, Ionuț Badea nu a mizat pe tineri, scoțându-l pe Mirică din teren după numai 50 de secunde. Echipa aliniată de Badea a arătat așa: Croitoru – Tofan, Turda, Leca, Șerbănică – D. Meza Colli, Prepeliță, Honciu – R. Grecu, Mediop, Mirică .
REZERVE: Greab, C. Barbu, Marakis, G. Matei, Deslandes, I. Năstăsie, Blejdea, I. Șerban, Malele

La meci a asistat și investitorul Viorel Tudose, managerul Getica 95, care a plecat înainte de fluierul final, dar și antrenorul secund al Naționalei, Nicolae Dică. Fostul mijlocaș al lui FC Argeș și-a exprimat regretul față de înfrângerea suferită de alb-violeți: ”Imi pare foarte rău, nu este bine pentru moralul jucătorilor,  îi prinsese pe cei de la FCSB întrun moment dificil (n.r infectările Covid19)  și acum era momentul.”

FC Argeș va întâlni vineri seara pe CSU Craiova, meci ce se va disputa în nocturnă cu începere de la ora 21.00.

Exit mobile version