Pentru a beneficia de o piele catifelata si supla, fiecare femeie este constienta de rolul avut d fiecare procedura din rutina sa de infrumusetare. Totusi, daca in trecut, acestea puteau fi mai degraba laborioase si de lunga durata, in prezent tehnologia a preluat o mare parte din conceptele de ingrijire a pielii, pentru a oferi rezultate pe masura. In acest fel, ne putem bucura de procedee cu o eficacitate mai mare, un nivel de siguranta mai ridicat, dar si rezultate care sunt vizibile din ce in ce mai mult.

Din aceasta gama de servicii, poate cea mai mare diferenta pentru femei a fost data de conceptul tot mai popular de epilare definitiva. Fiind considerat deopotriva sigur si eficient, acesta promite ca dupa un numar variabil de sedinte sa va scape nu doar de firele de par nedorite din orice zona a corpului, ci si de omniprezenta foliculita. Definita ca inflamatia foliculului de par de cauza bacteriana sau fungica, aceasta problema de natura dermatologica a fost adesea considerata drept cauza principala pentru care femeile au cautat sa se informeze cu privire la metode mai eficace de a aborda problema pilozitatii corporale.

De ce epilarea definitiva este mai eficienta

Daca ar fi sa analizam modul in care un aparat performant cu lumina intens pulsata actioneaza asupra foliculului firului de par, putem trage singuri concluziile pentru care o procedura la salon este net superioara unei sedinte facute acasa, cu un aparat IPL utilizat de o persoana care nu este profesionista. Totodata, consultanta oferita de personalul calificat in domeniu este esentiala, dat fiind faptul ca, la fel ca orice alta procedura estetica, aceasta vine la pachet cu indicatii si contraindicatii, ce trebuie puse in balanta pentru a stabili modalitatea cea mai eficienta de abordare.

In ceea ce priveste categoriile de persoane care beneficiaza cel mai mult de pe urma acestei interventii, cei ce poseda un fir gros si cu o pigmentatie contrastanta cu cea a pielii par sa se bucure de rata cea mai mare de succes. Acest lucru se poate explica usor gratie modului de actiune al aparatului. Astfel, necesitatea unei cantitati mari de melanina din radacina firului de par este data de faptul ca energia luminoasa este absorbita de ea, rezultand in caldura, care ulterior va distruge foliculul.

De ce este important sa cunoastem ce presupune procedura in detaliu

La fel ca multe proceduri efectuate in saloanele acreditate, lista de contraindicatii reprezinta garantia alegerii in siguranta a metodei care va poate aduce cele mai multe beneficii. La Eva Salon, atat consultatia cat si prima sedinta de epilare va sunt oferite gratuit, pentru a putea decide singura daca acest procedeu este cel potrivit pentru dumnevoastra dar si pentru ca personalul sa fie asigurat ca sunteti la curent cu tot ceea ce presupune acest demers.