După demiterea lui Ionuț Badea, secundul Ionuț Moșteanu a preluat cârma echipei aflată în evidentă derivă. La prima sa conferință de presă, dinaintea meciului cu Astra de vineri seara, Ionuț Moșteanu a avut o abordare bizară. Nici nu s-a așezat bine la masa de conferință, că noul antrenor  a și atenționat presa: ”Relația mea cu presa se va face doar prin intermediul ofițerului de presă și accept doar 3 întrebări!”.

Ne facem, totuși, curaj și depășim limita ”legală” impusă de antrenorul lui FC Argeș, în încercarea de a găsi răspunsul la întrebarea suporterilor, ce nu a mers până acum în jocul alb-violeților de s-a ajuns în această situație? Antrenorul o dă că nu vrea să vorbească despre trecut, creionează metafore de genul ”oglinda antrenorilor este jocul” și să fim optimiști, gen. Ii reamintim domnului antrenor Ionuț Moșteanu că dumnealui nu a venit de 2 zile la echipă ca să nu poată da un răspuns pertinent, că fotbalul la Pitești se face în mare măsură pe bani publici și că presa asta pe care ati tratat-o în zeflemea a fost alături de club în toate situațiile iar scopul ei este informarea cititorilor în mod corect, în cazul aceasta a suporterilor. Și, nu, nu impuneți dvs presei cât și ce să întrebe!

Alături de antrenor a participat și Ionuț Șerban care a subliniat că ei sunt un grup de băieți care se cunosc de multă vreme, se înțeleg bine și vor depăși acest moment.