Deschis în preajma sărbătorilor de iarnă 2019, magazinul oficial FC Argeș s-a dorit a fi un răspuns la solicitările și dorințele suporterilor. Cei care iubesc echipa din Trivale găsesc în Fan Shopul situat la Casa Cărții echipamentele oficiale ale jucătorilor de prezentare, dar și modele de tricouri care conțin în design simbolurile echipei, eșarfe, fulare, mingi cu autografele fotbaliștilor, pixuri, agende etc. Produsele pot fi achiziționate și online, în limita stocului disponibil, livrările efectuându-se în toată țară, însă, nu și peste hotare, cel puțin deocamdată, accesând siteul https://fcarges-pitesti.ro/magazin/

De altfel, cei care vor să afle noutățile sunt așteptați și pe pagina de Facebook Fan Shop FC Argeș

Valentina Ivașcu: ”Așa cum suporterii cunosc, articolele noastre vestimentare sunt marca Macron, furnizorul oficial al echipei, dar avem și tricouri cu design propriu. In această toamnă, foarte cerute au fost noile tricouri oficiale în ambele variante -alb și violet – și care costă 210 lei. Din păcate, în acest momement pe stoc mai avem doar varianta violet, cea albă epuizându-se, dar așteptăm marfă nouă. Suporterilor noștri le mai putem oferi: tricou portar – 95 de lei ,tricou a treia culoare de joc – 95 de lei, tricou replica -95 de lei , eșarfe -25 de lei,  desfăcător – 11 lei, stick usb – 40 de lei, mască -12 lei, fanion mic-15 lei, fanion mare- 25 de lei, pix- 4 lei. ”

Cu toate că stadioanele rămân închise din cauza restricțiilor impuse de Covid, ușile Fan Shop-ului FC Argeș rămân deschise pentru suporterii noștri, la fel ca toate speranțele comunității alb-violete.  In această seara, de la ora 21, pe stadionul Nicolae Dobrin, FC Argeș dă piept cu Astra Giurgiu, o echipă aflată în aceeasi situație nefericită ca și noi. FC Argeș a rămas fără antrenorul Ionuț Badea, demis după ultimul meci, secundul Ionuț Moșteanu fiind numit principal. Le urăm succes băieților noștri și să rupă, diseară, lanțul ghinionului și al insuccesului! HAI FC ARGEȘ!