Calendarele pot fi benefice pentru o afacere iar unul dintre motivele principale este pur și simplu organizarea și actualizarea evenimentelor și a ocaziilor.

Calendarele sunt excelente atât pentru companiile mari, cât și pentru cele mici, deoarece angajaţii vor avea propriile lor calendare de birou.

A existat și va exista întotdeauna o cerere mare pentru calendare de birou. Oferirea de materiale promoționale este eficientă și merită inclusă în strategia dvs. de marketing.

Calendarele de birou sunt accesibile

Cu un calendar de birou amplasat chiar în fața dvs. în orice moment, este mult mai simplu să accesaţi informaţiile dorite. Afișarea constantă va păstra clar evenimentele importante sau sarcinile urgente pentru a vă ajuta în acele zile în care aveți multe alte lucruri de făcut.

Calendarele de birou sunt utile

Distribuirea articolelor promoționale este un lucru, dar oferirea articolelor promoționale pe care publicul dvs. le va folosi este altceva. Toată lumea folosește calendare de birou. Calendarele sunt una dintre cele mai discrete, dar eficiente modalități de a crește gradul de conștientizare al mărcii. Articolele promoționale pe care oamenii le folosesc, de fapt, ajută la stabilirea unei legături pozitive între marca dvs. și utilizator.

Calendarele de birou sunt durabile

Un pliant poate fi aruncat cu uşurinţă, dar calendarele de birou au avantajul de a fi universal utile luni întregi. De asemenea, cumpărând calendare calitative, acestea vor fi durabile.

Un cadou deosebit

Un calendar nu este perceput ca o metodă de publicitate agresivă. Este un cadou semnificativ și este folosit ca o referință zilnică importantă – oferindu-i sens și scop pentru clienții dvs. Este o modalitate rentabilă de a oferi valoare suplimentară.

Calendarele ajută la îmbunătățirea loialității față de marcă

Produsele de marcă, cum ar fi calendare de birou, pixuri personalizate și agende ajută la păstrarea loialității clienților. Acest lucru funcționează eficient, deoarece produsul rămâne în fața clienților dvs. pentru o perioadă foarte lungă de timp și datorită importanței sale în viața de zi cu zi, marca este vizibilă în mod constant aproape de fiecare dată când un client folosește calendarul sau alte produse promoționale de marcă dăruite lor.

Calendarele oferă unicitate afacerii

Cu o gamă largă de opțiuni de personalizare pentru calendare de birou, puteți utiliza modele unice și fotografii creative pentru a vă diferenția față de competitori. Un calendar unic devine remarcat și rămâne în memoria clienților. Puteți promova cu ușurință produsele viitoare, activitățile companiei, știrile și evenimentele pentru a ajuta clienții să înțeleagă modul în care serviciile sau produsele dvs. sunt mai bune decât ale concurenților dvs.

Expunere constantă a mărcii dvs.

Chiar și în epoca modernă, oamenii se bazează în continuare pe calendare de birou. Deci, ori de câte ori un client se uită la calendarul oferit de dvs., el va observa logo-ul firmei. Acest lucru vă va expune marca în fața clienților și atunci când vor avea nevoie de servicii sau produse, vor prefera produsele și/sau serviciile oferite de dvs. în detrimentul celor oferite de competitori.

Contact cu echipa Global Print:
– [email protected]
– 0755.808.909
– Șoseaua Progresului nr. 51, București.
– https://largeformat.globalprint.ro/ si
– https://www.tipografia-global-print.ro/