Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Stiri Video. 7606 cazuri în Argeș, ambulanțe care se plimbă goale prin cartiere...

Video. 7606 cazuri în Argeș, ambulanțe care se plimbă goale prin cartiere și o întâlnire cu mulți participanți organizată de PNL

pub@stiridepitesti

Până astăzi, în județul Argeș, in total, au fost  diagnosticate pozitiv 7606 de persoane (ieri 7416);cazuri nou confirmate, în ultimele 24 de ore: 190 (ieri 179);număr teste efectuate în spitalele publice: 52659 (dintre care 517 în ultimele 24 de ore). Așadar, o situație deja dramatică, deși prefectul Emanuel Soare s-a lăudat pe el însuși pe pagina de facebook a instituției că este salvatorul Ageșului și Muscelului.

Ce făcea un echipaj Smurd, azi în Prundu? Din ambulanța staționată pe trotuar erau transmise mesaje cum să se protejeze populația. Locuitorii zonei spun că ambulanța se plimbă dimineața și seara, aceștia întrebându-se retoric dacă aceasta este misiunea cadrelor medicale și nu îngrijirea și transportul pacienților?

Ce făcea PNL Argeș, azi, când am atins numărul de 7606 cazuri, de la începutul pandemiei? Făcea o frumoasă întâlnire la Cornu Vântătorului cu primarii liberali și cu ministrul Fondurilor Europene. Și tot astăzi, Colegiul Zinca Golescu a fost închis după ce au fost depistați 3 elevi cu noul virus Covid. Ce facem pe 6 decembrie? Mergem la vot!

Sursa foto institutiilestatului.ro

Exit mobile version