Bunicii au fost lângă tine încă din primele zile de viață. Te-au văzut crescând, te-au dus la școală, întotdeauna te-au susținut.
Întoarce-le iubirea, protejându-i și susținându-i acum, când ei au nevoie de sprijinul tău și trece-i și pe ei în calculele tale!
Pentru că nu toți facem față la fel pandemiei și problemelor inerente, pentru că nu pe toți ne-apasă la fel ziua de mâine și pentru că vârsta și bolile cronice fac prea mult diferența.
Este o datorie personală, cum, de altfel, este și o datorie națională, de care unii își amintesc mai
mult, iar alții, mai puțin. Să nu uităm că ei, bătrânii noștri, sunt cei care au construit țara în care trăim cu toții, azi, iar experiența lor de viață ar trebui să fie o lecție pentru noi. Astăzi, când ei și-au încheiat socotelile cu munca, ar trebui despovărați măcar de grija pentru întreținere, medicamente și mâncare. E rândul nostru să le oferim siguranța unui trai mai bun.
Un stat performant este cel care-i respectă și prin fapte pe cei ce l-au clădit și au muncit în interesul lui, nu cel ce-i socotește o povară, în calcule de PIB și randament.
PSD le-a dedicat întotdeauna seniorilor o atenție specială. A majorat punctul de pensie și a militat în fiecare an pentru asigurarea unor venituri care să le liniștească bătrânețea.
Mesajul nostru este și acum la fel de simplu: “Ne respectăm promisiunile față de bunici, îi
susținem pe cei tineri! Astăzi, cu PSD, buni e Cool. Pentru că te are pe tine!”.

Realizat de MBC News Press la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020