Industriile din sectorul metalurgic, petrol și gaze, ciment și combinatele de apă grea sunt industrii strategice care servesc pe termen lung nevoile industriale ale unei țări prin rolul lor de canal de alimentare către alte unități cheie, spune președintele PMP Argeș Cătălin Bulf, candidat la Camera Deputaților. „Niciun program serios de industrializare nu poate fi luat în seamă fără o bază metalurgică puternică, de exemplu.
Experiența mea profesională în industrie în general, și în particular în diferite unități din județul Argeș, mi-au permis să am o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra obiectivelor noii politici industriale. Printre acestea pot să subliniez că în topul priorităților mele în calitate de reprezentant al județului în Camera Deputaților va fi dezvoltarea umană și crearea de oportunități de angajare, pe lângă revitalizarea economică în vederea realizării unei economii durabile.
Rolul sectorului industrial în ceea ce privește dezvoltarea umană este dublu. Pe de o parte, este de așteptat să producă bunuri care îndeplinesc elementele de bază pentru majoritatea oamenilor. Pe de altă parte, se așteaptă să creeze oportunități de angajare, direct și indirect, prin extinderea sectorului industrial și prin stimularea dezvoltării sectorului informal. Scopul transformării economice va beneficia de ponderea în creștere a industriei în PIB.”, declară Cătălin Bulf, secretar de stat în Ministerul Economiei.

Material realizat de SC MBC NEWS PRESS, la comanda PMP – Organizația Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar 11200012