Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Stiri Accident mortal într-o localitate argeșeană

Accident mortal într-o localitate argeșeană

pub@stiridepitesti

Un accident grav a avut loc în această dimineață în comuna Drăganu. O autoutilitară și un camion s-au ciocnit. În urma impactului, șoferul autoutilitarei, în vârstă de 30 de ani, a rămas încarcerat, fiind ulterior declarat decedat, având leziuni grave la cap, informează ISU Argeș.

„ Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, dintr-o localitate din județul Sibiu, care conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza localității Drăganu, din direcția Rm. Vâlcea spre Pitești, ar fi pătruns pe contrasens, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă (TIR), condus de un bărbat de 42 de ani, din județul Satu Mare, care circula din direcție opusă, după care s-a răsturnat pe lateral.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, informează IPJ Argeș.

Exit mobile version