Un incendiu a izbucnit aseară în bucătăria unui apartament din cartierul piteștean Prundu. Un bărbat a pus focul intenționat, amenințând ulterior cu un cuțit forțele de ordine sosite la locul intervenției.

La fața locului a intervenit în primă fază un echipaj mixt, alcătuit din polițist și jandarm, precum și un echipaj ISU Argeș, iar la ușa apartamentului au urcat polițistul și pompierii, însă bărbatul a refuzat inițial să deschidă. Până la înlăturarea stării de pericol, aproximativ 20 de locatari au fost evacuați. Ulterior, în timp ce pompierul a coborât pentru a opri gazele, bărbatul ieșit cu un cuțit în mână. În aceste împrejurări, polițistul a intervenit și l-a imobilizat pe bărbat, iar ulterior l-a condus la echipaj, informează ISU Argeș.

Flăcările s-au manifestat în zona unui furtun de gaze, atât la izolația acestuia cât și la o hotă, un corp de mobilier și preparatul care era pe aragaz. Incendiul a fost localizat și lichidat răpit de către pompieri inainte să se extindă la întregul apartament, potrivit ISU Argeș. După incident, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru investigații de specialitate, cercetările fiind încă în desfășurare.