Probabil ai auzit din ce în ce mai des de beneficiile pe care investițiile ți le pot aduce pe termen lung. Acestea pot lua multe forme și pot avea o valoare mai mare sau mai mică. Însă, cel mai probabil, nu ai acordat mare atenție subiectului legat de investițiile făcute în propria garderobă. La fel ca orice altă investiție, au un cost inițial ridicat, dar, cu trecerea anilor, vei economisi sume de bani care nu pot fi trecute cu vederea. 

Iată care sunt articolele vestimentare pentru care merită să aloci sume mai mari:

  • O pereche de jeanși de calitate (raw denim)

Denimul real este net superior celui pe care îl găsești adesea în magazine. Mai ales datorită faptului că nu trebuie spălați des, o pereche de jeanși de calitate se vor păstra ca la prima purtare ani la rând.

Alege o pereche care să fie comodă și să îți avantajeze forma corpului. Jeanșii sunt un articol versatil, pe care îi poți purta într-o multitudine de situații.

  • Ochelarii de soare

Aceștia trebuie să îmbine aspectul funcțional cu cel estetic mai mult decât orice alt element. Este important să îți protejeze ochii de soare, dar și să fie potriviți pentru forma feței tale. Probează întotdeauna și cere ajutorul unui specialist pentru a determina care model este cel mai potrivit pentru tine.

Ținte minte, aceste investiții trebuie făcute astfel încât să poată fi purtate ani de zile, este vital să te asiguri că ți se potrivesc!

  • O geacă de piele naturală

Deși la început orice geacă de piele naturală va fi rigidă, trebuie să îi acorzi câteva purtări până când se va mula pe forma toracelui și brațelor tale. Alege un model cât mai simplu, de culoare neagră, fără inscripții sau franjuri. 

Este o piesă pe care o poți purta atât cu rochii, cât și cu jeanși sau fuste. Vei oferi ținutei un look modern și urban!

  • Puloverul de cașmir

În lunile reci, cașmirul este cel mai chic material. Deși la început îți poate părea mult prea scump, după ce vei sta îmbrăcată cu el câteva minute, nu îți vei mai dori să îl dai vreodată jos!

Pentru a-l putea purta în cât mai multe combinații, alege o culoare închisă (negru, gri sau nuanțe pământii). 

  • Încălțăminte din piele naturală

Avantajele aduse de acest tip de încălțăminte sunt de necontestat. De la calitatea superioară, la confortul oferit, cizmele, ghetele sau pantofii din piele naturală reprezintă o investiție inteligentă. Dacă vei face achiziția dintr-un magazin online de încălțăminte din piele naturală, nu vei investi doar în confortul picioarelor tale, ci și în imaginea proprie. Vei ieși în evidență atunci când porți o pereche de papuci de calitate. 

  • Cămașa albă

O piesă cu adevărat clasică și indispensabilă oricărui șifonier. Dacă este croită bine, dintr-un material de calitate, reușește să pună în valoare orice femeie! Poți alege fie clasicul bumbac, fie mătasea, pentru un plus de eleganță.

Poate fi purtată atât în mediul clasic de afaceri, cu pantaloni sau fuste, cât și casual, cu geacă de piele și jeanși. 

Nu doar că articolele în care investești vor putea fi purtate mult timp, dar te vor face să te simți mai bine în legătură cu propria persoană și cu imaginea ta. Valoarea unei haine poate fi calculată prin intermediul numărului de purtări în relație cu prețul inițial. Astfel, hainele care sunt mai scumpe inițial, dar pe care le porți ani la rând, se dovedesc a fi mai „ieftine” per purtare, comparativ cu hainele care sunt ieftine inițial, dar pe care le poți purta doar de 3-4 ori. 

Sursa foto: unsplash.com