Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Stiri UPDATE: Tânărul a ajuns la spital în comă. Bărbat lovit de TIR

UPDATE: Tânărul a ajuns la spital în comă. Bărbat lovit de TIR

pub@stiridepitesti

UPDATE: Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 50 de ani, din Comuna Nicolae Bălcescu, jud. Vâlcea, care conducea un ansamblu auto, format dintr-o autoutilitara și remorcă, pe DN 7, din directia Rm. Vâlcea către Pitești, ar fi accidentat grav un tânăr de 21 de ani, din com. Galicea, jud. Vâlcea, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital în comă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, informează IPJ Argeș.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost acroșat în această dimineață de un camion în comuna Drăganu, potrivit ISU Argeș. Bărbatul a suferit răni la nivelul capului, a primit îngrijiri medicale, după care a fost transportat la spital pentru mai multe investigații. Revenim cu detalii!

Exit mobile version