Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Majoritatea PNL-USR-PLUS refuză să voteze proiecte de importanță. ISU Argeș a sancționat...

Majoritatea PNL-USR-PLUS refuză să voteze proiecte de importanță. ISU Argeș a sancționat Primăria Pitești

pub@stiridepitesti

Majoritatea PNL-USR-PLUS refuză să voteze proiecte de importanță însemnată în ședințele Consiliului Local. Primăria Pitești a fost sancționată cu avertisment, după ce Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a sosit în control. Pe data de 28 ianuarie trebuia votat un proiect inițiat de primar, pentru aprobarea documentației tehnico-economice necesară efectuării unor lucrări de conformare solicitate în precedență de pompieri, în vederea obținerii autorizației de securitate la incendiu. Proiectul a fost însă respins cu 9 voturi pentru și 13 abțineri, consilierii USR motivând abținerea prin prețul prea mare.

Proiectul, în valoare de 493.047,76 lei inclusiv TVA, a fost votat în cadrul ședinței din 10 februarie, ISU venind în control a doua zi, pe 11 februarie.

„ISU Argeș a sancționat Primăria Municipiului Pitești cu avertisment. Consiliul Local a votat proiectul de hotărâre în data de 10.02.2021 – există HCL nr.44/10.02.2021. După finalizarea și efectuarea recepției acestor lucrări de conformare, va fi emisă Autorizația de Securitate la incendiu pentru Primăria Municipiului Pitești” se arată într-un comunicat emis de Primăria Pitești.

Exit mobile version