Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Stiri I-a lovit mașina și l-a târât agățat de caroserie

I-a lovit mașina și l-a târât agățat de caroserie

pub@stiridepitesti

După o ceartă într-o parcare, un șofer a plecat târâș cu un bărbat agățat de caroseria mașinii. Incidentul a avut loc ieri, în comuna Rucăr. Bărbatul în vârstă de 38 de ani, descoperit cu alcoolemie peste limita admisă, a lovit mașina victimei și a vrut să plece de la locul incidentului fără să dea vreo explicație. A accelerat atunci când păgubitul s-a apropiat de el, agățându-l de caroserie și trântindu-l la pământ. Proprietarul mașinii a fost rănit, fiind ulterior transportat la spital.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor și conducere sub influența alcoolului, cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

După administrarea probatoriului, în cursul nopții, bărbatul de 38 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă”, informează IPJ Argeș.

Exit mobile version