Astăzi va fi frig dimineața, însă pe parcursul zilei se încălzește treptat. Norii vor fi numeroși în regiunile intracarpatice și în Bucovina, o să ningă mai ales în nord-vest dar vor fi și precipitații sub formă de ploaie și lapoviță.Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, se anunță soare și vreme în încălzire iar după prânz se vor înregistra cel mult 5 grade.Joi temperaturile cresc, mai ales în jumătatea sudică a țării. În nord-est și în centru vor fi precipitații slabe mixte, iar în rest acestea apar doar pe suprafețe restrânse. La munte vor predomina ninsorile, iar vântul va sufla mai tare la munte, în sud, centru și est.

Vineri, va fi rece în jumătatea sud-estică dar în Banat și în Crișana se ating 10 grade, valori ridicate pentru luna februarie. Vom avea o zi bună în ansamblu, cu ceva fulguieli în regiunile sudice, iar spre seară se adună norii și va fi puțină lapoviță, în regiunile nordice.

Sâmbătă vremea devine caldă pentru această data, mai ales în vest, la deal și la munte. Așteptăm ploi în nordul, centrul și estul țării, dar în celelalte zone va predomina vremea frumoasă.