Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Stiri De 8 Martie invită o femeie specială la meciul FC Argeș-Politehnica Iași!

De 8 Martie invită o femeie specială la meciul FC Argeș-Politehnica Iași!

pub@stiridepitesti

De curând, Clubul FC Argeș a scos la vânzare bilete virtuale care pot fi achiziționate de pe site-ul fcarges-pitești.ro. De 8 Martie, suporterii le pot oferi reprezentantelor sexului frumos din viața lor un cadou inedit: participarea la meciul dintre FC Argeș și Politehnica Iași. Achiziționați bilete în valoare de 50 de lei, trimiteți-ne fotografia voastră (a cumpărătorului) și a celei pe care doriți să o invitați la meci, iar la partida de luni pozele voastre vor fi expuse în tribună.

Prima doamnă care și-a anunțat intenția să fie ”prezentă” pe stadion este mare noastră actriță, regizor și fondator al Teatrului Independent Pitești, Luminița Borta. Domnia sa are și un mesaj pentru toată suflarea alb-violetă: ”Cu toate că nu putem să fim prezenți fizic pe stadion, îi vom susține în continuare pe fotbaliștii noștri iar pe 8 Martie, prin intermediul unei fotografii, voi fi alături de ei pe stadionul Nicolae Dobrin! Vă aștept și pe dumneavoastră lângă noi într-o zi atât de specială, hai FC Argeș!”

De asemenea, iubita noastră actriță mai lansează o invitație clubului FC Argeș și suporterilor noștri – să participe și la originalele spectacole de teatru care se vor juca pe scena Teatrului Independent Pitești!

Fotografiile vor fi trimise pe adresa marketing@argesfc.ro.

Exit mobile version