Polițiștii din din Pitești au reținut ieri un bărbat, după ce acesta și-a lovit fiica în vârstă de 21 de ani, în timp ce se aflau în locuința comună. Anul trecut, împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, cu valabilitate cinci zile, tot pentru fapte de violență domestică.

„După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” informează IPJ Argeș

Un alt caz de violență domestică a avut loc tot ieri, în comuna Corbeni, unde, un bărbat de 46 de ani, din Corbeni, şi-a lovit soţia în zona capului, după ce a consumat alcool. „Poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Argeș.