În perioada 15-18 martie, naționala U18 a României se va afla în țara vecină, unde va disputa două jocuri de pregătire.

Juniorii născuți în 2003, pregătiți de Adrian Văsîi, s-au reunit în data de 13 martie, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, și ieri au plecat în Ungaria, la Debrecen. Tricolorii vor disputa două meciuri amicale în compania selecționatei similare a Ungariei. Printre tinerii convocați se află și argeșeanul Fabrizio Constantin, în vârstă de 17 ani care este convocat la lotul national de la vârsta de 14 ani. Fabrizio este legitimat la Unirea Bascov și este fiul unei foste voleibaliste din Pitești și nepotul Lorenei Toma, fost om de presă și manager al Casei de Cutură Bascov. Fabrizio a acordat un interviu în exclusivitate pentru Știri de Pitești, din Ungaria, dezvăluind și numele echipei din Europa cu care se află în tratative.

”Sunt Campion national la U15 cu FCSB, am facut parte din stagiul de pregatire de la Barcelona in cadrul actiunii “ Performanta are viitor”, momentan jucator la Liga a 3- a la Unirea Bascov, in tur am jucat la CS Mioveni la Liga a 2-a.
Avem 2 meciuri de pregatire in Ungaria la Debrecin:
* 16 martie, 16:00: Ungaria- Romania, Balmazújváros Stadium
* 18 martie, 11:00: Ungaria- Romania, Nagyerdei Stadium
* In martie 2020 trebuia sa mergem in Belgia, unde aveam stagiul de pregatire pentru liga Elitelor. Avem o echipa puternica la categoria U18, speram sa facem o figura frumoasa in Ungaria. Îmi doresc sa ajung la un club mare, sa pot juca in Champions league, dar este o oportunitate buna sa trec pe la Fc Arges. In acest moment sunt in tratative cu cei de la AS Roma, dar din cauza pandemiei nu am reusit sa onorez invitatia.”