FC Argeș s-a apropiat la doar un punct de play-off după victoria de luni seară, din deplasarea din Ștefan cel Mare, cu Dinamo București. Alb-violeții s-au impus cu 2-1 și au urcat pe locul 7 al clasamentului, cu cele 36 de puncte, obținute în 27 de etape.
FC Argeș a deschis scorul în minutul 28 prin Robert Grecu care a fost servit excelent de Malele. Ultima șansă din prima repriză le-a aparținut dinamoviștilor, când Mușat a respins de pe linia porții lovitura de cap a lui Ricardo Grigore. Bucureștenii au început bine partea secundă a întâlnirii și au irosit o mare oportunitate de a restabili egalitatea prin Deian Sorescu care a fost blocat încă o dată de portarul piteștean. Dinamo a restabilit egalitatea prin Vlad Achim cu 20 de minute înainte de final din centrarea lui Anton. Piteștiul putea închide jocul, însă Palic nu a putut profita de greșeala lui Eșanu. Argeșul a dat lovitura în minutul 85, dintr-un penalty scos de Șerban și transformat de Malele. Următorul joc al echipei noastre este programat sâmbătă, 20 martie, de la ora 19.15, pe propriul teren, cu Academica Clinceni, ocupanta locului 6, adversar care are cu un punct mai mult în clasament decât
Piteștenii vor întâlni sâmbătă, de la ora 19.15, pe propriul teren, pe Academica Clinceni, ocupanta locului 6, iar cu o eventuală victorie vor face rocada cu ilfovenii. Antrenorul Andrei Prepeliță speră să dea lovitura în următoarele 3 partide.