De la cei mai mici suporteri până la seniori, toți se pregătesc pentru importantul meci care urmează acasă în compania celor de la Academica Clinceni, sâmbătă, ora 19.15. După victoria obținută la Dinamo, FC Argeș s-a apropiat la un punct de play-off, așa că este de înțeles entuziasmul piteșenilor în ceea ce privește echipa lor de suflet. Și cum lucrurile frumoase și bune atrag alte lucruri deosebite, nici florăresele, aceste vânzătoare ale gingășiei nu fac excepție. Doamna Bombonica comercializează flori în piața Găvana și este un suporter înfocat al echipei din Trivale, purtând în fiecare zi masca cu FC Argeș, ca semn al devotamentului său. ”Eu sunt de la Uda, de unde este și primarul Cristian Gentea, și iubesc FC Argeș. Chiar el mi-a dat masca aceasta pe care o port mereu. Am și eu un nepot în clasa a opta care face fotbal și este foarte bun. Noi toți ținem cu FC Argeș și urăm succes echipei la viitorul meci!”, a declarat doamna Bombonica pentru Știri de Pitești.

Mihai este un puști care iubește din tot sufletul FC Argeș. Pentru a se pregăti de meciul de sâmbătă, Mihai a făcut o vizită la FAN SHOP FC ARGEȘ de unde a achiziționat mai multe dintre noile produse aduse. Și el are un mesaj pentru alb-violeți și le promite că este nelispsit din fața televizorului la fiecare meci al lor.

Și primarul Cristian Gentea și-a manifestat,din nou, susținerea pentru echipa pentru care a făcut demersuri să revină în Liga 1.” Duelul este așteptat cu sufletul la gură, atât de mine, cât și de întreaga comunitate alb-violetă. Obiectivul declarat este victoria, mai ales că, printr-un succes, formația noastră urcă pe un loc de play-off!”