Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Politica Simona Bucura Oprescu: Programul de succes “Prima Casă” inițiat de către PSD...

Simona Bucura Oprescu: Programul de succes “Prima Casă” inițiat de către PSD devine în Guvernarea actuală Programul “Adio Casă!”

pub@stiridepitesti

Familiile tinere primesc încă o lovitură de la Coaliția Austerității care a modificat programul “Prima Casă” de-o manieră ce îl face inaccesibil celor cărora le era destinat și aveau cea mai mare nevoie de el.

Cei mai mulți dintre tineri nu se pot califica în program.Acum, în varianta Guvernului Cîțu, pentru un credit de 48.000 de euro, pe 30 de ani, e nevoie ca solicitantul să aibă un salariu de minimum 3.300 de lei, ceea ce reprezintă salariul mediu pe economie. Ar plăti lunar o rată de 1.500 de lei, adică 45% din salariu.
Încă odată se probează că tinerii sunt abandonați de această guvernare care, după ce a refuzat dublarea alocațiilor, așa cum prevedea legea, recent a suspendat și o altă măsură importantă pentru familiile la început de drum, respectiv sprijinul de 1500 de lei pentru educația timpurie în creșe și grădinițe, transmite Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș.
Exit mobile version