Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Social Piteștenii nu scapă de carantina de week-end. O altă localitate intră sub...

Piteștenii nu scapă de carantina de week-end. O altă localitate intră sub aceleași restricții

pub@stiridepitesti

Orașul Pitești rămâne sub restricții suplimentare, în urma ședinței de astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU). Comuna Morărești intră de la noapte, începând cu ora 00:00, sub noi restricții, cu o incidență a cazurilor de COVID-19 de 6,91 la mia de locuitori. Măsurile vor fi valabile pentru 14 zile.

Piteștiul ar fi putut scăpa de carantina de week-end, dacă incidența cazurilor ar fi scăzut sub 3,5/ 1000 de locuitori (3,75 după ultimul raport DSP Argeș). În prezent, două orașe din Argeș, Pitești și Ștefănești, și două comune, Miroși, Bogați, urmate și de Morărești, se află sub măsurile impuse în cazul localităților unde incidența este mai mare de 4/1000 de locuitori:

„ – este interzisă circulația în afara locuinței/ gospodăriei, după ora 20.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică;

-se permite funcționarea operatorilor economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, până la ora 18.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Operatorii pot colabora cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu;

-este suspendată activitatea desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport/fitness”, potrivit Hotărârii 27 din 16.04.2021 a CJSU.

Exit mobile version